Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt - 35 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 350 g de farine à pain, type Manitoba
- 150 g de farine de blé dur
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à café de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia apulienne
2h 40 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min