Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g kleine, geschälte Shrimps, getrocknet
- 100 g Mini-Jakobsmuscheln, getrocknet oder TK, aufgetaut (siehe Tipp)
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 300 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 100 g Schalotten, halbiert
- 50 g Knoblauchzehen
- 3 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 500 g neutrales Öl
- 100 g Sojasauce
- 1 TL Pfeffer
- 25 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4737 kJ / 1131 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 102 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki-Lachs
40 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 Std. 10 Min
Hähnchen-Kokos-Suppe
45 min
Asia-Gewürzpaste
50 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Buttermilch-Brownies mit Haselnuss-Karamell-Creme
2h
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 Std. 15 Min
Maronen-Nougat-Milch
15 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1u. 40min
Asia-Hühnersuppe
1 Std. 20 Min