Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Chiliflocken, getrocknet, rot, ohne Kerne
- 30 g Röstzwiebeln
- 100 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln
- 4 EL Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
-
30
g Reisessig
veya 30 g Apfelessig -
30
g Palmzucker
veya 30 g brauner Zucker - 3 EL Fischsauce
- 1 TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3652 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 6695 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Halva-Eis mit Schokoladensauce und Erdnüssen
9 Std.
Sambal Oelek
15 Min
Libanesisches Fladenbrot
3 Std. 20 Min
Gulab Jamuns
2u. 30min
Nasi Goreng-Gewürz
5 Min
Dukkha-Gewürz
10 Min
Ras el Hanout-Gewürz
5 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Ingwerhonig
10 Min
Oliven-Paté
5 Min
Karamelleis
9 Std.