Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Chiliflocken, getrocknet, rot, ohne Kerne
- 30 g Röstzwiebeln
- 100 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln
- 4 EL Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
-
30
g Reisessig
veya 30 g Apfelessig -
30
g Palmzucker
veya 30 g brauner Zucker - 3 EL Fischsauce
- 1 TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3652 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 6695 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili-Knoblauch-Sauce (蒜蓉辣椒酱)
35 Min
Auberginen-Dip
50 Min
Scharfe Aioli
10 Min
Pisco Sour
10 Min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Koriandersalz für Fleisch
5 Min
Nudeleintopf mit Klebreiskuchen und Fischbällchen (部队锅)
1 Std.
Chiliöl (辣椒油)
25 Min
Sambal Oelek
15 Min
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1 Std. 15 Min
Ajvar
1 Std.
Salsa (scharf)
15 Min