Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Chiliflocken, getrocknet, rot, ohne Kerne
- 30 g Röstzwiebeln
- 100 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln
- 4 EL Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
-
30
g Reisessig
veya 30 g Apfelessig -
30
g Palmzucker
veya 30 g brauner Zucker - 3 EL Fischsauce
- 1 TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3652 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 6695 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili-Honig-Senf
336 Std.
Szechuan-Pfeffer-Pulver (花椒粉)
15min
Orient-Rub
15min
Tex-Mex-Rub
15min
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45min
Harissa
20min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8 Std. 30 Min
Hähnchen-Nuggets (scharf) mit Guacamole
1h
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1h
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Ghee - geklärte Butter
50min