![Penne all’arrabbiata Penne all’arrabbiata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A7F47D74-1474-4BCC-9152-0D027EF81604/Derivates/13c54678-ea2a-4a95-953b-41b93d5003bc.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pecorino, en morceaux (env. 2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 1 piment rouge
- 50 g de lard, en tranches (env. 5 mm) ou en petits dés
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g de tomates pelées, en morceaux (2-3 cm), fraîches ou en boîte
- 1 pincée de sel
- 320 g de penne rigate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1847 kJ / 441 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce à l’ail
15 Min
Toasts à l'ail
15 Min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Gratin dauphinois
50 Min
Salade de pommes de terre
8 Std. 45 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Brochettes de poulet en sauce satay aux cacahuètes
2 Std.
Penne brocoli, saucisse et olives
40 Min
Farfalle aux quatre fromages
20 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min