Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
veya 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Maiale allo zenzero
25min
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Maiale in agrodolce
45 min
Yakisoba con gamberi
30 min
Margarita
10min
Pollo Yassa
1h
Salsa borracha messicana
25min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min