卤牛腱/酱牛肉

4.7 256 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛腱肉
    550 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    75 克
  • 老抽
    65 克
  • 55 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 八角
    3 个
  • 桂皮
    5 克
  • 2 片
  • 切段
    2 根
  • 干月桂叶
    2 片
  • 蚝油
    25 克
  • 900 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 30.2 g
Kalori 977 kJ / 233.5 kcal
Yağ 1.7 g
Lif 1.7 g
Karbonhidrat 23.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...