Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Vanilleschote, davon das Mark ausgekratzt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben und Bearbeiten
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 30 g Wasser, eiskalt
- 1000 g Birnen, geschält, geviertelt, entkernt
- 30 g Zitronensaft
- 250 g Preiselbeerkompott
- 30 g Rohrzucker, brauner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50 min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20 min
Marokkanischer Gugelhupf
1 godz. 35 min
Aprikosengugelhupf
2h
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Pflaumen-Mohn-Crumble
40min
Far Breton
9h 20min
Aprikosen-Tarte
4 Std.
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10h 45min
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2h 10 min
Quitten-Marzipan-Schnecken
2h 20min