Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Vanilleschote, davon das Mark ausgekratzt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben und Bearbeiten
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 30 g Wasser, eiskalt
- 1000 g Birnen, geschält, geviertelt, entkernt
- 30 g Zitronensaft
- 250 g Preiselbeerkompott
- 30 g Rohrzucker, brauner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Striezel
2 godz. 20 min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1sa 30 dk
Birnenkuchen alla Toscana
3 godz. 20 min
Bakewell Tarte
2sa
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Himbeertarte mit Mandeln
2 godz. 30 min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15 min
Mandel-Grieß-Auflauf mit Orangensauce
1sa 30 dk
Rüblitorte
4h 10min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5sa 40 dk
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1sa 30 dk