Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbeteig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 60 g Wasser, kalt
- ¼ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 600 g Äpfel, in Spalten (1 cm), z.B. Cox Orange oder Braeburn
- 2 Zitronen, unbehandelt, ½ TL fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 250 g Joghurt, 1,5% Fett
- 250 g Quark, 20% Fett
- 50 g Apfeldicksaft
- 40 g Haferflocken, zart
- 25 g Mandeln, gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min
Aprikosengugelhupf
2h
Marokkanischer Gugelhupf
1 godz. 35 min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Apfelkuchen mit Guss
1h 20min
Bananenkuchen
1h 15min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Gigantischer Apfelkuchen
1h 30min
Gedeckter Apfelkuchen
8h
Badische Apfeltorte
1h 40min