Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 200 g Weizenkörner
- 50 g Mehl
- 100 g Ricotta
- 100 g Wasser
-
½
TL Natron
veya ½ TL Backpulver - 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g Tomaten, in Scheiben (3 mm)
- 50 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pecorino, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Müslizopf
1h 45min
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Focaccia Verde
2 godz. 20 min
Mehrkorn-Focaccia
2hod. 5min
Kürbiskern-Bagels
1 godz. 30 min
Kernige Kartoffelsuppe
35min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 godz.
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 10 min