Cihazlar ve Aksesuarlar
翡翠冬菇蛋拌炒飯
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
蛋2 顆
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
水1200 克
-
米 洗淨、瀝乾150 克
-
核桃30 克
-
薑5 克
-
香油15 克
-
乾香菇 泡軟,切丁25 克
-
青江菜 切小段(約0.5公分)130 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9 g
Kalori
1132 kJ /
270.8 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
3.8 g
Karbonhidrat
35.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣味拌炒飯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan