Cihazlar ve Aksesuarlar
黃豆排骨雞爪湯
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1300 克
-
乾燥黃豆 浸泡1小時100 克
-
薑 切片10 克
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
雞爪 去指甲,對切,以滾水川燙去血水5 隻
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Protein
113 g
Kalori
6143 kJ /
1470 kcal
Yağ
102 g
Lif
15 g
Karbonhidrat
35 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
回家喝湯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan