Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜蓉蝦
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀6 隻
-
米酒10 克
-
薑 切片、切塊各半30 克
-
蒜頭30 克
-
水500 克
-
青蔥 切蔥花10 克
-
新鮮紅辣椒 切小段½ 根.
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
44.63 g
Kalori
1018 kJ /
243 kcal
Yağ
1.47 g
Lif
0.92 g
Karbonhidrat
4.43 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一級棒海鮮料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan