薑汁時蔬蒸魚

薑汁時蔬蒸魚

3.5 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切條(約1公分)
    60 克
  • 紅鯛魚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 新鮮四季豆 斜切(約1公分)
    40 克
  • 切塊(約2公分)
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 10 g
Kalori 429.4 kJ / 102.6 kcal
Yağ 3.1 g
Lif 0.8 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...