Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte intero
- 100 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di strutto
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 50 g di ricotta salata a pezzi
- 150 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova sode a fette
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Casatiello sugna e pepe
2小时 30 分钟
Tortano speck e fontina
2小时
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pizza di scarola
3小时 30 分钟
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Fagotto napoletano
2h 15min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40 min.
Pizza rustica lucana
1小时 15 分钟
Sartù di riso
1 godz. 25 min
Gattò di patate
1小时 30 分钟
Struffoli
1h