Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte intero
- 100 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di strutto
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 50 g di ricotta salata a pezzi
- 150 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova sode a fette
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Fagotto napoletano
2h 15min
Paccheri filanti al gratin
1h 35 min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Pizzette fritte
1h 55min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Sartù di riso
1h 25min
A ‘ngornata
2h 20min
Torta salata lucana
1h 10min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min