Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fumet
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o de morralla
- 2 dientes de ajo
- 800 g de agua
- 100 g de cebolla en trozos
Arroz
- 40 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 80 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
1
pellizco de hebras de azafrán
veya ½ cucharadita de colorante alimentario
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1823 kJ / 436 kcal
- Protein
- 10.13 g
- Karbonhidrat
- 51.87 g
- Yağ
- 20.9 g
- Lif
- 2.12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldero santapolero
40min
Arroz a la cubana
1 Std.
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Arroz meloso con verduras
1 Std.
Arroz con calamares en su tinta
30 Min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con bogavante
1 Std.
Arroz meloso con cigalas
45 Min
Fideuá de mariscos
45 Min