Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 400 g kiełbasy wieprzowej, wędzonej, pokrojonej w 1-2 cm kostkę
- 20 g oleju
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 50 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
- 5 g grzybów, suszonych (3-4 szt.)
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 1 łyżeczka soli
- 900 g wody
- 300 g zakwasu na żurek
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ½ łyżeczki cukru
- 100 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barszcz biały wielkanocny
1h 10min
Zupa szczawiowa
35min
Kapuśniak
50min
Zupa grochowa
1u.
Krupnik
40min
Zupa ogórkowa
30min
Boeuf Stroganow
1h 10min
Góralska kwaśnica
1h 30 min
Żurek
50min
Krupnik na cielęcinie z kaszą jaglaną
1h 15min
Barszcz czerwony zabielany
45 min
Fasolka po bretońsku
13 godz. 30 min