Cihazlar ve Aksesuarlar
清炖萝卜牛肉汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
牛肉 汆烫去血水,切块600 克
-
水800 克
-
白萝卜 切块200 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切段10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
31.238 g
Kalori
941 kJ /
224 kcal
Yağ
8.708 g
Lif
1.181 g
Karbonhidrat
3.835 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台湾四季家常菜
71 Tarif
Çin
Çin