Cihazlar ve Aksesuarlar
蒸黑胡椒牛仔骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛仔骨 厚约1厘米500 克
-
淀粉10 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
酱油10 克
-
黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱20 克
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.3 g
Kalori
882 kJ /
211 kcal
Yağ
12.7 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
12.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin
食粤飘香
70 Tarif
Çin
Çin