蒸黑胡椒牛仔骨

蒸黑胡椒牛仔骨

4.1 29 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛仔骨 厚约1厘米
    500 克
  • 淀粉
    10 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 酱油
    10 克
  • 黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱
    20 克
  • 蒸煮用
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 13.3 g
Kalori 882 kJ / 211 kcal
Yağ 12.7 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 12.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...