JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin

JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 45 dk
6 portions

Malzemeler

La crème à la mangue
  • de mangue mûre coupée en morceaux
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • jaunes d'œufs
    6
  • de sucre roux
    80 g
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
Le caramel à la Passion
  • de sucre
    80 g
  • sirop de glucose
    120 g
  • de miel
    10 g
  • crème liquide 30-40% m.g.
    180 g
  • de jus de fruit de la Passion sans sucre ajouté
    200 g
  • de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux
    150 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 664 kcal / 2776.8 kJ
Protein 7.3 g
Yağ 37 g
Karbonhidrat 73.5 g
Lif 1.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...