
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito fresco
veya 2 cucchiaini di lievito secco - 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di farina
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (opzionale)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia cruda spellata ed a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi, denocciolate
veya 20 olive nere, denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 474 kcal / 1983 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Lif
- 3 g