Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di farina
- 15 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua, tiepida
- 80 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietole, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porzioni
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1h
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Torta gelato estiva
4 Std. 50 Min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Mini calzoni
1 Std. 20 Min
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Quiche ai 4 formaggi
45 min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Insalata di patate
1h 5min