Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di farina
- 15 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua, tiepida
- 80 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietole, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porzioni
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney di fragole
Değerlendirme yok
Ketchup di zucca
Değerlendirme yok
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3h 10min
Vol-au-vent con polpettine piselli e carote
Değerlendirme yok
Focaccia con pomodori
40min
Nasi goreng
Değerlendirme yok
Frittata senza uova
Değerlendirme yok
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Flammkuchen con patate
1h 30 min.
Focaccia croccante
2h 10min
Calzone
2h 50 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.