Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di farina
- 15 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua, tiepida
- 80 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietole, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porzioni
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Bürli con segale
12 Std.
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 godz. 30 min
Tiramisù
5h 40min
Gulasch di manzo
1 Std. 5 Min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Focaccia di patate
2h 50 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 Min
Pasta con pollo e funghi
Değerlendirme yok
Calzone
2h 50 min
Pizza di patate
1 Std. 10 Min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min