Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi, a fette
veya 50 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 min. e strizzati - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Crostata di formaggio Gruviera
Değerlendirme yok
Purè di patate
45 Min
Asparagi con patate
50min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Crema al caffè
15 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pizza quattro stagioni
Değerlendirme yok
Sugo alla bolognese
3h 15 min