Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
Le montage
- 250 g de pâte filo (ou phyllo), détaillée en bande (36 cm x 6 cm)
- 50 g beurre doux, fondu
- 1 jaune d'œuf battu
- huile végétale pour frire
- 300 g de miel
- ½ c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe graines de sésame grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Harira
7h
Ghoribas marocains
35min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Cornes de gazelle
1h
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Pains batbout marocains
1h
Baklavas libanais
1h 5min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Msemen
40 Min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min