Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau, et 2 c. à café
- 10 g de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de miel
- 350 g de farine de blé complet
- 150 g de farine blanche, et un peu pour fariner
- 1 ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de graines de nigelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbout au fromage
30min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Lablabi (soupe tunisienne aux pois chiches)
25 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Cornes de gazelle à la rose
45min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Pains batbout marocains
1h
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Msemen
40min
Harira
7h