Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
veya 1 cucharadita colmada de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 400 g de harina
- 1 cucharadita sal
- aceite de oliva para freír
- azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollos de manteca (Andalucía)
1 godz. 10 min
Pestiños borrachuelos
50 min
Briouats de almendra con miel y sésamo
2h
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Roscos chiclaneros
1h
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Rosquillas (sin azúcar)
45 min
Roscos de vino
45 min
Bizcocho esponjoso de miel
1 godz. 45 min
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 godz. 45 min
Bizcocho al vino de moscatel
50 min
Rosquillas
30 min