Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
veya 1 cucharadita colmada de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 400 g de harina
- 1 cucharadita sal
- aceite de oliva para freír
- azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosquillas de batata (Kuih keria) - Malasia
2h 20min
Roscos de vino
45min
Cuernos de gacela
1h 30min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Pestiños borrachuelos
50min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Salsa agridulce de verduras
9h
Pestiños andaluces
1h
Xuxos de crema
1h 30min
Roscos chiclaneros
1h
Bizcochos borrachos
1 Std. 5 Min
Rosquillas
30min