Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tart Hamuru
- 75 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (1 cm)
- 150 g un
- 1 tutam tuz
-
1 ½
tk vanilya şekeri, ev yapımı
veya ¼ tk doğal vanilya özü - 50 g su
Üst Malzemesi
- 30 g şeker
- 10 g tereyağı, çok ince kesilmiş
- 900 - 1000 g elma (ör. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin, Gravenstein)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 915 kJ / 218 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tart Hamuru
10 Min
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Elmalı Kek
1 Std.
Şeftalili Yumuşak Dondurma
10 Min
Karpuz, Şeftali ve Lorlu Shake
10 Min
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5 Std. 30 Min
Glazür
10 Min
Yulaflı Kurabiye
1h 5min
Kayısılı Damla Çikolatalı Muffin
40 Min
İki Renkli Kek
2 Std. 10 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2 Std.