Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g şeker, damak tadına göre
- 500 g dondurulmuş meyve (örn. frambuaz, böğürtlen veya karışık orman meyveleri), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm), tek bir tabaka halinde dondurulmuş (bk. öneriler)
-
120
g krema
veya 120 g süzme yoğurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 604 kJ / 144.4 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vişneli Dondurma
10 min
Çilekli Ballı Pratik Dondurma
5 min
Şeftalili Çubukta Dondurma
12h 15min
Böğürtlenli Dondurma
5 min
Çilek, Limon ve Naneli Çubukta Dondurma
12 Std. 5 Min
Muzlu Limonlu Kolay Dondurma
10 min
Kavunlu Dondurma
6 godz.
Erik ve Kuru Kayısılı Dondurma
6 godz. 30 min
Şeftalili Yumuşak Dondurma
10 min
Limonlu Sorbe
12h 15min
Tuzlu Karamelli Dondurma
14h
Orman Meyveli Yoğurtlu Dondurma
5 min