Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1200 g water
-
200
g fresh broad beans
veya 200 g frozen broad beans - 300 g freekeh (see tip)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g unsalted pistachio nuts, roasted, finely chopped for garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 6.2 g
Alternatif tarifler
Bulgur Wheat
35min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1u.
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min