Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1200 g water
-
200
g fresh broad beans
veya 200 g frozen broad beans - 300 g freekeh (see tip)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g unsalted pistachio nuts, roasted, finely chopped for garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 6.2 g
Alternatif tarifler
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Muhamara dip
30min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spicy tomato salsa (dakkous)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min