Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Chocolate Fudge Icing
5 Min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 Min
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Marzipan bites
45min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 Min
Layered chocolate cappuccino cups
19u. 30min
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Blackberry Jam
45min
Dark Chocolate Sauce
5 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min