Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 350 g water
- 1 tsp sugar
-
1
tsp dried instant yeast
veya 10 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 300 g semolina
- 300 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 2 tsp fine sea salt
Topping
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (3-4 cm)
veya 100 g Provolone (Italian cheese), cut in pieces (3-4 cm) - 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 59.6 g
- Yağ
- 26.6 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Focaccia
3h
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Nougat Biscuits
2 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Happy Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Chocolate Yoghurt
8 Std. 10 Min