Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 300 g water
- 15 g verse gist
- 500 g bloem
- 15 g fijn zout
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
Gekruid vlees voor de vulling
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g gele paprika, in stukken
- 50 g paprika, rode, in stukken
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
- 300 g rundergehakt
- 2 snuifjes fijn zout, naar smaak
- 2 snuifjes paprika, naar smaak
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen komijn
Assemblage
- olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7sa
Soefganiots
2 godz.
Rugelach met pistache-halva
Değerlendirme yok
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Rauwe chocolade bietencake
Değerlendirme yok
Citroen en yoghurt dessert
Değerlendirme yok
Gozleme
1 godz. 40 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Değerlendirme yok
Citroenslush
10min