Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 80 g d'oignon, émincé
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 400 g d'haricots verts frais, rincés
- 1 pincée de poivre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin dauphinois
50min
Cuisson du riz
25 min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Lasagnes
2h
Aubergines vapeur et riz
1h
Gratin de chou-fleur
55min
Haricots verts au thym
1h 10min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Salade de haricots verts aux lardons
40min