Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
veya 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 18 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Légumes rissolés
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Poireau rissolé (200 g)
20 Min
Mayonnaise
5 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min