Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignons, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 700 g d'aloyau de boeuf, en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
- 10 g de purée de tomates
- 300 g de champignons de Paris, frais, tranchés
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 8 - 10 brins de persil frais, haché, pour la garniture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55 Min
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Ragoût d'agneau
1h 45min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 Min
Risotto bolognaise
45 Min
Filet de porc sauce moutarde
30 Min