Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (isteğe bağlı)
- 20 g lente-ui, in stukken (isteğe bağlı)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
veya 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Değerlendirme yok
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Değerlendirme yok
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Zwart-Wit Muffins
1h
Havermoutrepen met kaas
45min
Stoofgerecht met tofu
30min
Boekweit met champignons
25 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Değerlendirme yok
Quinoasalade
40min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min