Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, in Stücken
- 500 g Karotten, geschält, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 800 g Wasser
- 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,75 l)
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 12 Pfefferminzblätter, frisch, fein geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 658 kJ / 159 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luzerner Lebkuchen
55 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Randensalat
10 Min
Rüeblisalat
15 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Rhabarberwähe
55 min
Randen-Suppe
45min
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Peperonicremesuppe
20min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min