Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro spicchi
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di tonno all’olio di oliva o al naturale
- 2 uova sode, tritate
Impasto
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 50 g di vino bianco
- 90 g di burro
- 1 uovo
- 25 g di lievito fresco
- 450 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
Realizzazione dell'empanada
- farina bianca per il piano di lavoro
- 1 tuorlo, per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Karbonhidrat
- 61.73 g
- Yağ
- 38.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti alla bernese
40 Min
Polenta ticinese
45 Min
Gamberi al curry
35 Min
Quiche al mascarpone e pomodori
1 Std. 30 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Chips croccanti con guacamole
1 Std.
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Insalata di pasta
35 Min
Pane per toast
3 Std.
Knöpfli
50 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min