![Pizza frescolina Pizza frescolina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05E749D0-F467-4DB3-AA86-126988F8E185/Derivates/9F7222FA-63D1-461B-8FE3-5ACC4C7D9A36.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
veya 2 cucchiaini di lievito secco (10 g circa) -
400
g di farina manitoba + q.b.
veya 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, pulite ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 90 g di rucola, le foglie pulite ed asciugate
- 200 g di burrata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Liquore di caramello e nocciole
20 min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Focaccia alle olive
2h 20 min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pizza Margherita
2h
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min