Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 300 g di farina
- 150 g di burro, freddo a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di zucchero
- 100 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 - 50 g di acqua
- 800 - 1000 g di mele (per es. Golden), sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di zucchero
- 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere
- Farina, per il piano di lavoro
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 40 g di pangrattato
Ultimare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto
- 1 cucchiaio di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di carote argoviese
2h
Torta di mele
1 Std.
Quiche di asparagi
1 Std.
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min
Lasagne
2h
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Quiche di cipolle
1h 15min
Plumcake al cioccolato e zenzero candito
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Torta di ricotta
50 min
Purea di patate
45 Min
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min