Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
veya 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico
2 Std.
Biscotti alle mandorle
40min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Pane paesano
3hod.
Plumcake all'arancia
1小时
Pane alle olive
2h 20 min
Pane bigio in casseruola
2小时 25 分钟
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min