Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramme
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Gâteau des rois
2h 15 min.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50 min.
Sauce béchamel
15min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain aux poires
Değerlendirme yok
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Pain ciabatta
1h 45min
Pâte brisée
2u. 5min
Pain paysan
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45min