Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 130 g Mehl
- 70 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- ½ gestr. TL gemahlener Kümmel
-
Paniermehl zum Ausstreuen
veya Hartweizengrieß zum Ausstreuen
Käsecreme und Fertigstellung
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 190 g)
- 250 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse)
-
200
g Schmand
veya 200 g Crème fraîche - 2 EL Birnensaft aus der Dose
- 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 967 kJ / 233 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Käse-Sesam-Ecken
2 godz.
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2 godz. 20 min
Geflügelleber Crème brûleé
13 godz.
Profiteroles-Erdbeer-Torte
12h
Bananenauflauf mit Mango und Karamelleis
25h
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
1 godz. 5 min
Eissplittertorte
4h 15min