Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Kamut
- 100 g Weizenkörner
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 350 g Paprika, rot und gelb, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (2 mm), oder Caciotta
-
100
g Mettwurst, geräuchert, in Scheiben (3 mm)
veya 100 g Salsiccia, in Scheiben (3 mm) - 2 Stängel Thymian, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3983 kJ / 952 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Italienisches Maisbrot
1hod. 50min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4 Std. 45 Min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Bergisches Urbrot
17h
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 min
Bauernbrot
2h 20min
Maisbrot
1 godz. 5 min
Weißbrot
15hod.
Zwiebelbaguettes
16 Std.
Focaccia Verde
2h 20min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min