Cihazlar ve Aksesuarlar
苦瓜酿肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
10 个
Malzemeler
-
苦瓜1 条
-
盐 腌制用2 茶匙
-
枸杞10 颗
-
水 浸泡用适量
-
新鲜香菇 洗净沥干,切块50 克
-
姜5 克
-
蒜头1 瓣
-
猪肉肉糜150 克
-
料酒10 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
鸡蛋(约53-63克)½ 颗
-
淀粉5 克
-
水 蒸煮用300 克
-
蒸鱼豉油 依个人口味调整适量
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
572.3 mg
Protein
3.5 g
Kalori
180.6 kJ /
43.2 kcal
Yağ
2.2 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Tarif
Çin
Çin