Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 800 g de farine de blé complet, type 110
- 200 g de farine de blé blanche, type 55 ou 65, et un peu pour fariner
- 3 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1490 kJ / 351 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70.3 g
- Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de campagne
2 godz.
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux céréales
3h 30 min
Pain au levain
8h