Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 600 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g Ricotta
- 8 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2468 kJ / 589 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Varianten
40min
Erbsen-Risotto
50 min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Risotto
30 Min
Tomatenrisotto
50 min
Risotto milanese
35min
Risotto mit Zucchini
40min
Risotto mit Zucchini
50 min
Fenchel-Risotto
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Rucola-Risotto
35min
Risotto alla Milanese
35min