Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2sa
Ravioli alla napoletana
1sa
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1sa
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Gnocchi alla romana
1sa
Focaccia mit Rosmarin
2sa 30 dk
Crespelle
1 godz. 30 min
Grissini
2sa 30 dk
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Brokkoli
2 Std. 15 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1sa