Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
veya ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1hod.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1hod.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Couscous van zeebarbeel met paprika
Değerlendirme yok
Mediterraanse gebakjes
Değerlendirme yok
Vissticks met tomatensaus
50 min
Rijstsalade
1hod.
Vislasagne met asperges en prei
1ωρ. 30 λεπτ.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min
Penne met mosselen
1h 5 min
Japanse kip curry
55min
Kip met citroen
50 min