Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le beurre aux herbes
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- 2 branches d'aneth frais, effeuillées
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ c. à café de sel (isteğe bağlı)
Le pain
- 350 g de yaourt nature
- 350 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de levure chimique (1 sachet)
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pain libanais épicé
3h 30min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pains turcs
2 Std. 15 Min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 Std. 45 Min
Shish barak, ravioli libanais
1 Std. 30 Min
Pain farci à la mozzarella
45 Min