Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 根 香菜 ,只取叶子
- 4 根 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 200 克 洋葱 ,切块
- 400 克 羊肩肉排 ,带骨为佳(见要诀),切块(4厘米x4厘米)
- 3 茶匙 盐
- ½ 茶匙 胡椒粉
- 40 克 橄榄油
- 400 克 胡萝卜 ,切块(约1.5厘米)
- 250 克 芜菁 ,切6-8块(视大小而定)
- 1 茶匙 肉桂粉
- 1 茶匙 干姜粉
- 900 克 水
- 300 克 鸡胸肉排 ,切丝(长约2厘米)
- 6 个 新鲜辣味香肠(例如:merguez)
- 400 克 西葫芦 ,去皮切片(约1.5厘米)
- 350 克 古斯米(couscous)
- 70 克 葡萄干
- 350 克 罐装白色鹰嘴豆 ,沥干
-
1 - 2
茶匙 哈里萨辣酱
veya 1 - 2 茶匙 辣椒酱
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 11.7 g